Hirdetés

farsang.lap.hu / Farsangi jelmez - jelmezek farsangra - cikkek

Farsangi jelmez - jelmezek farsangra - cikkek

Különleges jelmezötlettel találkozhatnak az oldalra látogatók, mint pl. fagyi, banán, répa, sellő, batman, drakula, testőr stb. Ezenkívül saját maguk által könnyen elkészíthető jelmezeket is találhatnak az érdeklődők, kiegészítve letölthető rajzokkal, szabásmintákkal. Ilyenek a kéményseprő, tündér, pék, perecárus, szitakötő, törpe, szőlő, súlyemelő, gomba, pillangó. További oldalakon jelmezversek

Habár rengeteg helyen lehet már kapni kész farsangi jelmezt, félő, hogy kisfiunk a hatodik pókember, kislányunk a negyedik kiscica lesz. Mit tegyünk, hogy gyermekünk valóban sajátjának érezze az átváltozást? Beszéljük meg, mi szeretne lenni, szerezzük be együtt a hozzávalókat és lássunk neki - az együtt eltöltött idő szintén megfizethetetlen!

Kis vakondot azt hiszem minden gyerek és felnőtt ismeri. Ha még nem, akkor majd megismeri! Farsangra könnyen készíthetünk kis vakond jelmezt otthon. Szükség van egy kantáros kék nadrágra (vásárolva, vagy varrva), egy fekete pólóra, melyre maradék fekete anyagból varrjuk a kapucnit, ami a vakond feje.

Ha nem is éppen Pipő abroncsos szoknyájával, de a farsangi szezonban mindenképp valami figyelemfelkeltő jelmezzel illik előrukkolni.

gyerek jelmez, jelmezkölcsönző, jelmez kölcsönzés, gyermek jelmez, jelmezek kölcsönzése, farsangi jelmezek, jelmez farsangra, gyerekjelmez, gyermekjelmez, milyen jelmez

Hirdetés
Meghatározás:

Színes kavalkád, busójárás, tánc, zene, mulatság, étel, ital, vigadalom és megannyi szórakozás.

Színes kavalkád, busójárás, tánc, zene, mulatság, étel, ital, vigadalom és megannyi szórakozás.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Farsangi jelmez - jelmezek farsangra - cikkek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés